Tilbygning til hus bygges med over 30 års erfaring

Har du brug for mere plads i dit hjem?

Familiens pladskrav i huset kan ændre sig løbende. Det kan være, at der er blevet behov for et ekstra værelse i huset, så hvert barn kan få sit eget værelse, eller måske drømmer du om at have dit eget hjemmekontor. Det kan også være, at drømmen er en større stue eller en udestue, hvor du kan nyde haven hele året rundt. Måske har du behov for en større entre, en garage til bilen, eller måske skal du bruge den ekstra plads til noget helt andet?

Uanset hvilken form for tilbygning til hus du drømmer om, så hjælper vi hos Hjerting Tømrer- og Snedkerforretning ApS dig gerne med at realisere drømmen. Vi bygger tilbygninger for private husejere i blandt andet Varde, Esbjerg, Bramming og flere andre steder i nærheden.

Vi kan varetage byggeriet i en hoved- eller totalentreprise

En tilbygning til hus kræver involvering fra flere forskellige håndværkere. Derfor kan du med fordel vælge at lade os varetage byggeprojektet i en enten hoved- eller totalentreprise, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med de øvrige håndværkere, der skal tilknyttes byggeriet.

Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi kender, og som vi er vant til at arbejde sammen med, og du kan dermed få en totalløsning, når du vælger at lade os varetage projektet.

Vi overholder altid vores aftaler

Når du vælger at lade os bygge din tilbygning til hus eller sommerhus, så får du ikke kun hjælp fra en tømrer med over 30 års erfaring. Du får også pålidelig hjælp, der er til at regne med. Vi sætter nemlig en stor ære i altid at overholde vores indgåede aftaler, så din tilbygning står færdig til den aftalte tid.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på en tilbygning til hus afhænger blandt andet af:

  • ​Hvor stor tilbygningen skal være
  • ​Hvilke rum den skal indeholde
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind
  • ​Om vi skal varetage byggeriet i en total- eller hovedentreprise
  • ​Om du ønsker at kombinere byggeriet med en renovering eller ombygning.

Du er altid garanteret en konkurrencedygtig pris på kvalitetsarbejde om det er tilbygninger eller nyt tag, når du vælger os. Kontakt os og bestil en uforpligtende besigtigelse og et skræddersyet tilbud.​

Kontakt os for mere information

Hos os har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon.

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Hjerting Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Skippervænget 53, 6710 Esbjerg V

Klik her for rutevejledning

​Værksted: Guldagervej 97, 6710 Esbjerg V

Klik her for rutevejledning

CVR: 43209981

Kontaktinformation

Rune: 51 96 48 73

Simon: 61 34 01 75

E-mail: hts@hjertingts.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket