Udskiftning af vinduer og døre
​med energivenlige løsninger

Vi reparerer, vedligeholder og udskifter døre og vinduer

​Det er afgørende for både komforten og energieffektiviteten i dit hjem at have velfungerende vinduer og døre. Med tiden kan gamle vinduer og døre miste deres isoleringsevne, hvilket fører til øgede varmeregninger og nedsat komfort. Samtidig kan ældre døre og vinduer være triste at se på, og det kan derfor bidrage med et mere moderne udtryk at få dem repareret eller skiftet ud.

Hos Hjerting Tømrer og Snedkerforretning, udfører vi alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Vi tilbyder også komplet udskiftning af vinduer og døre, hvis det er nødvendigt. Vi holder til i Esbjerg og kan derfor hjælpe dig med nye vinduer og døre her i byen, samt omkringliggende byer som Bramming, Varde og omegn.


​Rådgivning og løsninger tilpasset din bolig

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med reparation eller udskiftning af vinduer og døre går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye løsninger skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.


Vi har mulighed for at bestille et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag, vinduesrammer og hængsler, til dørkarme, tagvinduer og branddøre. Disse kan vi bestille hurtigt hjem, og vi kan derfor hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre ud fra netop dine ønsker og personlige præferencer.


Foruden udskiftning af vinduer og døre tilbyder vi også:​

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Hvis du vil have vores hjælp til at udskifte vinduer og døre hjemme hos dig, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Så giver vi dig gerne et tilbud på din opgave, og vi er klar til at gå i gang med arbejdet, når du har accepteret vores pris.

Kontakt os for mere information

Hos os har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 
 
 
Vedhæft billeder
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få mere information om vores ydelser​

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon.

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Hjerting Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Skippervænget 53, 6710 Esbjerg V

Klik her for rutevejledning

​Værksted: Guldagervej 97, 6710 Esbjerg V

Klik her for rutevejledning

CVR: 43209981

Kontaktinformation

Rune: 51 96 48 73

Simon: 61 34 01 75

E-mail: hts@hjertingts.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket